Dočekao sam novog ADV. Jučer hrabro uzeli testni ADV i XR. Kao, nije hladno, sunce je. Nikad se na nižoj temperaturi vozio nisam. Na Sljemenu -7, ali nisam mogao odoliti. Odijelo je držalo OK, ali prsti (uz grijanje ručki) i noge su mi otpale. Vozili smo jedno dva sata i više nismo mogli.
Što reći. GSA1250 je kao da vozim svoj motor sa dodatnih par sto kubika. Uz sve ove testove koje sam gledao mene nije toliko fascinirao druk i šus u gornjem dijelu okretaja u odnosu na moj, nego uglađenost i pluća u donjem dijelu okretaja. Naročito uzbrdo. Tamo gdje na 1200 ide druga, ovdje ide treća bez problema. Od nula gasa do kraja. Bez štucanja i treskanja.
Sve ostalo je isto. Ovjes, ergonomija, osjećaj. Dodatna težina se uopće ne osjeća. Šifter nešto minimalno bolji, iako se osjećaju neke ranije mane,poput trzanja kada se duže razvlači u drugoj/trećoj.
Ove evolucija je jako veliki korak naprijed.
Minus mi je i dalje TFT, iako je jako vidljiv i na ovom zubatom suncu. Nekako su i kočnice drvenastije. Koče dobro, ali ne grizu ko kod mene, ali motor je potpuno novi (300 km) i minus sedam je minus sedam.
I završno, obzirom da sam osvjedočeni mrzitelj Michelina, ove koje su bile na motoru su sasvim sasvim solidne. Na onoj hladnoći i šoderu na povratku su više nego dobre.
Onda sam malo vozio XRa kojeg je frend uzeo jer se pali na njega. Znatno manje, uže pakovanje sa čudno svijenim nogama. Motor nervoza, ali vrti ok i ima dobar zvuk. Značajno više trese i vibrira od GSA, i puno više ga jebe vjetar. Pirellice su se klizale strašno, ali uvjeti su bili za Elephenttreffen a ne za kvazi eRa. Dobar za nekog sa 15tak godina manje od mene i 20+ kila manje, koji je sišao sa eRa. Frend je razočaran, a GSA ga je skroz iznenadio.