trazim/kupujem karburatore za SUZUKIJA GS 1000 E

gile noćna mora

Active member
Pozdrav svima!!! Kupujem karburatore za GS 1000 E,-81 godina. da li neko zna mozeli se išta drugo kombinirat??? broj mob. 098/503-814
 
Puno ti hvala za info. Nepašu mi karbovi od gsx, jer je unutarnji promjer difuzora 32 mm na mom gs-u. Molim te pošalji mi broj od tog čovika da vidim da li on ima!
 
kruns said:
budimir flegar
hrv. pavlina 24, lepoglava
098/9324255
091/7664626
još jednom PUNO HVALA Kruns,našao sam karbove kod njega i cijena normalna čak i na e-bay-u je bilo skupljih. prijatelj iz ludbrega otišao po njih i rekao da su karbove skinuli sa motora i da su u dobrom stanju,sad čekam da mi stignu kuči. POZDRAV!!!!!
 
jučer montiram karbove,nalijem gorivo i probam palit,nakon više od godinu dana stajanja mašina skoro da sastavi na prvu. očistim malo svićice i opet pokušam,upali na dva cilindra,nakon dvajestak sekundi  uključi treći,nakon minut i četvrti. kad se malo ugrija ugasim ga i poslje pali na zub,mašina radi ko doxa  :naklon:  :D  :D  :D .
 
koliko se vidi dobar ,i ja bi za svoga volio naći makinu od 750 .
 
grafit said:
koliko se vidi dobar ,i ja bi za svoga volio naći makinu od 750 .
čovik ga je radio za sebe,mašina ispolirana,komplet motor obojan. leza je u garazi vise od godinu dana pa ima prašine na njemu,triba ga samo dobro oprat i bit će dobar.stavija je ravni volan i prekidače od katane( orginalni su raspadnuti,dao mi ih je u kutiji),na krajeve bregasti je ugradija ove kromirane čašiice umisto pločica,da bude širi. htio je na njega stavit karbove od gsxr i gljive a stare karburatore je nekom dao. meni se to nije svidalo jer više volim kad je stari motor u orginalnom stanju pa sam se bacija u potragu za karburatorima i uz KRUNSOVU pomoć ih pronadem!!!  kod ovog čovika šta sam ja uzeo karbove ima komplet gs 750 na prodaju i nije puno novaca (čini mi se da je reka da je sa tog skinija karbove šta je proda meni), gori imaš adresu i brojeve mobitela.
 
kruns said:
Na forum niti ne mozes nego na youtube pa stavis link.
Jel je to bijeli giuliari gore?
snimit ću video kad ga opet upalim pa ću stavit. a sic je neki ručni rad,nisam ni pita ko mu je to radio.  :misli: