Koliko si dao za njih? I da li je sad drugačiji feeling u vožnji?E dvoumio sam se izmedu par opcija..tih risera s ebaya, FOX risera no nakraju sam narucio original risere od XC modela. Oni su vislji pa cu vidjeti kad stignu i kad ih montiram.
Si provjerio da li će ti sajle odgovarati?
Da mislim na gumene ručke, meni su se moje stopile nakon 2 godine korištenja i ne smeta me što su ljepljive nego što svaki put kad taknem motor ili kacigu (oboje bijeli) s rukavicama ostane crna fleka.., sad dvojim da li da kupim neke konkurentske ili original u Novemi.Misliš na gumene ručke?
Vidiš meni su baš u redu ovi originalni..udobni/mekani.
Risere sam kupio i stigli su mi doma (50 eura-polovni s ebaya). Isti su kao i na Exploreru.
Ali nisam ih stigao još montirati. Drugi tjedan bih trebao na servis pa ću onda sve skupa.
Da ne mislis da je to jedini Tigar pulskih tablica
Da ne mislis da je to jedini Tigar pulskih tablica
Pitanje???
Uzela mi prijateljica Tigera 800, u Novemi, kraj 2019 ili pocetsk 2020g. Ne sicam se sad tocno i narucila odma kod njih, centralnu nogaru kao dodatak.
Vislje nogare u zivotu nisam vidija, dignu zadnje kolo cca 20cm, ne moze nitko sam dignit motor na centralnu nogaru, a kad se id
e skinit moras vatat motor..
Naravno u Noveme kazu da je to normalno????
Jel se tko susrea s necim slicnim, sigurno je montirano od nekog drugog modela
Obavezno! U kojem si gradu? 🍺 Ja se upravo vratio s đira do Visa..Morat ćemo ne neku biru da izmjenimo iskustva![]()
Obavezno! U kojem si gradu? 🍺 Ja se upravo vratio s đira do Visa..
[/QUO
Labin
Definitivo pišam krv kada ga moram dići na centralni nogar (2018 xca)Pitanje???
Uzela mi prijateljica Tigera 800, u Novemi, kraj 2019 ili pocetsk 2020g. Ne sicam se sad tocno i narucila odma kod njih, centralnu nogaru kao dodatak.
Vislje nogare u zivotu nisam vidija, dignu zadnje kolo cca 20cm, ne moze nitko sam dignit motor na centralnu nogaru, a kad se id
e skinit moras vatat motor..
Naravno u Noveme kazu da je to normalno????
Jel se tko susrea s necim slicnim, sigurno je montirano od nekog drugog modela
Ja osjećam tu težinu samo kad imam boćne kofere.. al bogami i imam 98+ kgDefinitivo pišam krv kada ga moram dići na centralni nogar (2018 xca)![]()