Benelli

gagi

Active member
Pozz ekipa
Evo tražim podforum na temu benelli motora ali ništa ne nalazim pa otvaram novi topic…
Ugl znam da su još pred 10-ak godina benelli kupili Kinezi i počeli nešto i raditi po pitanju flote motora. Vidim i da se trenutno dobro prodaju po Italiji ali me zanima koja je to kvaliteta. Frend koji je tek položio razmišlja šta uzeti i gledam kako imaju dosta povoljnije cijene u odnosu na konkurenciju. Ali kako ništa nije za ništa u čemu je kvaka? 😅

Otac mi je u Italiji kupio/uvezao TRK502X 2020 i s obzirom na omjer cijene i kvalitete prezadovoljan je.

Inače je navedeni model najprodavaniji u Italiji bio mislim 2019/2020 i po svim recenzijama neke velike zamjerke i probleme nije nitko spominjao.

Da u Hrvatskoj imamo Benelli zastupnika mislim da bi se prodavao kao kruh s obzirom da je u modi adventure style 😃

Za nekih cca 40.000kn sa 7000km koliko ga je platio u Hrvatskoj bi za te novce uzeo 🍆

• Like
Reactions: diesel power
Ne znam koji je tip, ali enduro izgled -- vidio ih nekoliko lani. Italijani, Njemci. Valjda vride nekog vraga kad se ovi usude na put s njima :unsure:

Pozz ekipa
Evo tražim podforum na temu benelli motora ali ništa ne nalazim pa otvaram novi topic…
Ugl znam da su još pred 10-ak godina benelli kupili Kinezi i počeli nešto i raditi po pitanju flote motora. Vidim i da se trenutno dobro prodaju po Italiji ali me zanima koja je to kvaliteta. Frend koji je tek položio razmišlja šta uzeti i gledam kako imaju dosta povoljnije cijene u odnosu na konkurenciju. Ali kako ništa nije za ništa u čemu je kvaka? 😅
Kvaka je made in PRC..izgleda fino velik motor..taj 502..ali..tezak sve je zeljezo na njemu..plastike obrada vidi se na drugi pogled u cemu je rijec..ali za nezahtjevnog korisnika koji ga nece derat trazit od njega oni sto nemoze..redovan servis trajace ko i ostali..od kineza CF moto je najbolji..malo skuplji puno bolji

Kvaka je made in PRC..izgleda fino velik motor..taj 502..ali..tezak sve je zeljezo na njemu..plastike obrada vidi se na drugi pogled u cemu je rijec..ali za nezahtjevnog korisnika koji ga nece derat trazit od njega oni sto nemoze..redovan servis trajace ko i ostali..od kineza CF moto je najbolji..malo skuplji puno bolji
Otac mi se mislio između CF moto i Benelli ali guglajući i čitajući razna iskustva ljudi CF moto ima daleko više problema i kvarova, tako da je odluka pala na Benelli.

Guglajuci i citajuci razna iskustva ljudi da Govnetom Svapskim..gs-om dolazi se do zakljucka da nema goreg motora, a opet prodaje se ko blesav i svi kupci zadovoljni..sta god da kupis bices zadovoljan..bolje bilo kakav motor nego nikakav

• Like
Reactions: gvo
Benelli i proizvode u kini? Mislio sam da su barem proizvodnju pustili u italiji...
ali dobro, za te pare mislim da je mozda najbolji omjer ulozeno/dobiveno citajuci razne karakteristike i recenzije.

Benelli 800 bi triba izac
Malo ozbiljniji motor ali onda ide i cijena
CF moto 800 isto tako….ovako pari bonba…tribalo bi vidit uzivo
Samo jebiga kad se priblizi cijeni od 11,12 iljada eura

koji 800? vec imaju onaj adventure i scrambler tip od 800 i izađu manje od 8000€

Benelli i proizvode u kini? Mislio sam da su barem proizvodnju pustili u italiji...
ali dobro, za te pare mislim da je mozda najbolji omjer ulozeno/dobiveno citajuci razne karakteristike i recenzije.
Pa koliko znam BMW F750 se isto radi u Kini, kao i neki modeli HD.