Dilema: XMAX400 ili Beverly 350 ST ABS

milanche said:
Xmax 250 najbolji izbor,omjer uloženo dobiveno za ovo sta si rekao da ti treba je najbolji,ne zaboravi da Xmax ima mjesta za 2 kacige ispod sjedala,ima i ABS čini mi se,a masina u 400 ti j Majestyeva,pouzdana bez greške,Bev350 mi je prekrasan,mozda i najrazumnije rješenje,ali ipak bi Yamahu uzeo.
Slazem se za xmax 250 ali treba vidit cijenu svih skutera.posto je iz ZG u startu otpada Beverly.
Sad cete umrit od smija ali za njega bi nelos izbor bia X10 350.
Jer vec smo saznali da ima problema sa estetikom( ruzan mu novi kymco 400) pa mozda ne bi ima u tom smislu problema sa X10

Send from my Mobitelnik
 
seki22 said:
Slazem se za xmax 250 ali treba vidit cijenu svih skutera.posto je iz ZG u startu otpada Beverly.

Ok, samo bi htio čuti konkretan razlog zašto.

Sad cete umrit od smija ali za njega bi nelos izbor bia X10 350.

X10 mi je ok, ali smatram da je zaista prevelik za vožnju i manevre u gradu. Neki dan sam sjedio na njemu u Moto mondu...

Jer vec smo saznali da ima problema sa estetikom( ruzan mu novi kymco 400) pa mozda ne bi ima u tom smislu problema sa X10

:wink: dobro ne mogu reći da je ružan taj Kymco 400, ali nije ono što tražim. Previše napadan izgled, previše sportski. Estetski puno ljepši mi je XMAX 400 ili X10 od tog Kymca.

@cosmic nisam - danas je mala gužva ali svakako ću provjeriti pa u srijedu k njima ako imaju demo.
 
pavicMA said:
Upravo to mi zvoni u glavi, ali taj XMAX 400 mi ne da spavati. Moram iću u Yamahu i vidjeti ga.

mat sivi...  (y)
 
Boris87 said:
ja bi išao na xmaxa 400 bez razmišljanja

Joke? :shock:

Sto se izbora tice, sjedni i vozi oba pa onda odluci. Sto se ulozenog-dobijenog tice, Bev je bolji izbor, Yamaha vjerujem da je kvalitetnija ali i skuplja.
Yamaha je meni bolji izbor za otvorenu cestu, Bev za guzve (ak si od onih koji se guraju izmedju auta) jer je uzi i sjedis vise.
 
Kad sam prije par mj gledao te skutere prvi na popisu je bio beverly 300 ili 350. Onda sam ustvari skužio da taj retro look nije moj đir  :mrgreen:
Izašao je max 400 i to mi je definitivno sve naj skuter, uz integru naravno ...  :mrgreen:
Ipak, kad se stavi sve na papir a zahtjevi su mi upravo ovakvi kao i njemu, izbor mi je max 250. Vidjet ćemo dal će bit sad šta od toga..
I dijelim mišljenje što se tiče kymca, dizajnom mi se ne sviđa nimalo. Prenakrčen kojekakvim ledicama i sličnim stvarima, svi imaju neki čudan kljun, ne znam, kina vrišti iz njega...  :LOL:
Žao mi je što je tako jer da je dizajnom poput đamahe uzeo bi njega, em je jeftiniji em je kvalitetan koliko čitam..
 
nebi se složio da je X max 250 jeftiniji što se održavanja tiče,kako je netko gore spomenuo..
Beverly 350 ima servis svako 10.000 km, xmax 250 ima servis svako 3.000 km ako se ne varam...za xmax 400 neznam interval

Po meni bi Beverly bio bolji izbor jer, osim dugog servisnog inetrvala, ima veće gume (16-14 cola) što po ZG ulicama punim tračnica i ležećih policajaca nije na odmet, agregat od 350 (33.3 hp) se pokaza izvrsnim-malo troši,agilan... i pokaza se pouzdan

Ja vozim x10 350, i mogu reć da je više nego upotrebljiv u gradu. Neću reć da mogu proći svuda di i uži skuteri ali di mi treba proguram se bez problema...i troši oko 3.4 l gradske vožnje. Beverly bi treba još i manje s obzirom na masu i oklope..

provozaj ih sve pa odluči  :wink:
 
Yamaha je 6tkm. Meni se osobno ne sviđa položaj sidenja na Beva. Ka u školi za klupon. Maxa san isto vozija. Meni je sve to kc goli, ako si prije ili poslin vozija tmaxa. :mrgreen: Dakle ako ideš provozat Xmaxa, ne nasjedaj na finte tipa "probajte tmaxa", jer si upa u kredit garant. :LOL:


©
 
corluka said:
Odi probat u Bastjanovoj Yamahu x-max 400.....i t-maxa usput... :wink: (y) (y)
Danas je cijeli dan padala kiša, idem u srijedu. Nastojati ću odmah probati oba iz dileme. XMAX 400 mi je plafon cijena tako da neću ni misliti na TMAX-a. O njemu sam čuo samo riječi hvale.

Usput kako nema XMAX-a 400 sa ABS-om? Kakav im je to đir pustiti motor van bez ABS-a?! Stvarno su cigani.
 
seki22 said:
posto je iz ZG u startu otpada Beverly.
Pošto si priznati stručnjak u ovom podforumu i tvoji komentari imaju težinu, dali mogu dobiti pojašnjenje ovoga? Hvala. :mrgreen:
 
Šta će mu za po gradu išta više od 125. Aj dvistaaa pedeseeet nateeegnuto...al za kc kad i onako nemore bokon, a na kolo zaboravi.


©
 
milanche said:
razmisli malo,pa nameće se odgovor sam od sebe :LOL:
Kako milanche odma svati
Neda mi se puno pisat pa samo ovako
Koja je razlika izmedu Splita, Dubrovnika, Sibenika, Rijeke, Zadra sa jedne strane i Zagreba sa druge

Za tebe je izmisljen X10 350
 
Pošto ćeš se voziti 90% vremena po gradu uzmi Beverly ili još bolje Hondu SH 300
 
Vecina ti je sve rekla, Ali ako si I dalje izmedu x maxa 400 I beverlia novog ( meni osobn gay izgled) Onda xmax 400 bez razmisljanja!!,!

Znaci izmedu ta dva xmax 400..  drugo 250 kubika,125 kubika, ako samo po gradu vozis
 
Kakav je xmax 400 tj skuter te kubikaže/snage za duža putovanja?
Vožnja po našoj obali uzduž i poprijeko recimo. Još ako su na njemu dvije osobe?