Dobre prilike u oglasima

bili su novi ko i motor... al sam htio Braking valovite... i amortizer i vilice su bile nove pa sam stavio Matris, i lajtunzi itd itd :mrgreen:
Nekad su se i felge farbala iz gusta..a mijenjalo se sve kaj se promijenit moglo..danas je malo drukcije ipak..sjebali ovi po njuskalu, ali bome i ovi kaj sve znaju😂😂😂
 
  • Like
Reactions: Tibor
Diskovi obično odu jer ekipa samo toči i vozi dok god motor ide, ne znaju ni pogledati stanje pločica, frend izšarao diskove do neprepoznatljivosti jer se kočilo sa željezom a ne s disk pločicama. Ispada da diskovi drže par tisuća km duže od pločica.
 
ZX12R-82 tkm-original Yutaka diskovi i budu gore do min 100 tkm- kolega vozi ozbiljno, često je i u dvoje. Svake godine promjena kočione tekućine, čišćenje čeljusti i uglavnom Bremo SA/SC.
Z750S-87 tkm-original Yutaka diskovi i budu gore min 100 tkm-dajem sve od sebe :mrgreen: Nakon izmjene original pločica, isključivo Brembo SA (crveni), redovito održavanje
ZX-6R-40 tkm- original oni valoviti diskovi- loše održavanje kočnica od prijašnjeg vlasnika, evo čekaju na čavlu da napravim zidni sat iz njih.
ZZR1400-32tkm-original valoviti diskovi-ako dojdu do 60 tkm dobro bu. Odlično održavan motor.

E sad, ima nekaj u samim diskovima, ima nekaj i u načinu održavanja, pa tek onda u načinu ekslopatacije. Mala primjedba, u odnosu na (po obodu) ravne diskove, ovi nazubljeni su lakši. A naspram primjerice valovitog EBCa pa su i jedni i drugi lakši.
 
Na mojoj bivsoj 10 - ki , sada strujkovoj su jos original diskovi 52 tkm

original plocice mijenjane na 30 tkm i stavljene opet original koje su mislim i sad na motoru

original lanac izdrzao 32 tkm

ma kako sam napisao, dobra prilika, ja sam sad sve izmjenjao. prefekcionist sam, a bilo mi je ili malo u motor ili kupit dron, nije bila teska odluka :D
 
  • Like
Reactions: diesel power
Bendix obično imaju auti, motori imaju freilauf, jednosmjerni kružni sistem opruga i valjčića koji kvači samo u smjeru vrtnje motora, kad se motor zavrti brže od anlasera odvoji centrifugom mašinu od anlasera.
 
E jbg uvijek se kaze bendix i pod djelovima za motore se vodi pod bendix i sad je odjednom fraulauf ili kako vec