Ducati Diavel

a vidi rejsing spuh

1676054833352.png

1676054858655.png

1676054877948.png

1676054891749.png

Uživo izgeda puno bolje nego na slikama. Onima kojima se sviđala prva serija Diavela mogli bi biti razočarani, s novim rezervarom i repom je izgubio onaj čoper izgled i približio se modernim motorima, novom Monsteru i SFu premda ne djeluje plastično. Zapravo, meni osobno izgleda izvrsno premda ova verzija i dalje nije impresivna kao 1260 S u crnoj boji. Međutim, kad jednog dana izađe S sa Ohlinsom, normalnim felgama i još gomilicom detalja koje Ducati zna složit, vjerujem da će biti bomba. Za sad, kao i na većini baznih modela, ima dosta detalja koji izgledaju jeftino a što će vjerojatno biti kompenzirano bogatom listom dodatne opreme. Najbolji primjer za to je auspuh, koliko sam skužio postoje dvije vrste ovog bacača raketa ali i kratki Akrapovič o čijoj cijeni bolje da ne pišem. :mrgreen:
Položaj sjedenja je sličan ali ipak različit a o tome i ostalim detaljima nakon probe... :p

• Like
Reactions: Dene
Dobar, ima mi streetfighter liniju. Mada, meni je MK1 i dalje najljepsi. Jebiga, imam fetis na okrugle lampe.

Pozdrav,

Upravo prodao svog Bmwa s1000r i predpostavljam da znate kako je to bez motora 😭

Nisam nikad vozio Diavela ali jako mi se sviđa, javite plz ukoliko znate nekoga da prodaje. Budget mi nije neki 14k€ ali mozda se netko nadje 🫶🏻🤞🏻(po njemackoj cak ima za 14,5k€ 2017g)

Ako imate kakav savijet za kupnju, koji model gledate, znate nekog tko prodaje bio bi jako zahvalan, a uz dobro kupnju placam cugu klopu 😂😂

Ne mogu prodat jer ne znam sta bi kupio. Ali da, kod mene nikad nije jeftino.😄
Ukratko, coper je pun pogodak i mene je preporodio. Ali moram reci da mi do ove zadnje linije, prije V4, nije bio opcija. Odluka je trebala sazrijeti. 😄

• Like
Reactions: Zvonimirko
Ne mogu prodat jer ne znam sta bi kupio. Ali da, kod mene nikad nije jeftino.😄
Ukratko, coper je pun pogodak i mene je preporodio. Ali moram reci da mi do ove zadnje linije, prije V4, nije bio opcija. Odluka je trebala sazrijeti. 😄
Odluka je dozorila kad si ovima u dućanu spustio cijenu za 28,5%. Znam ja takva “dozrijevanja”.