Imam neki Ferrari pekač pizze star sad već sigurno 20-25 godina, 400-tinjak stupnjeva grije, podloga je kamen za pizzu a ne metal.Zato i pitam jer pecnica ima vece mogucnosti od ovakvog pekaca. Ako nije iz 60ih.
I dalje ne vidim prednosti
To ima smisla, pecnica ide max. do 300*C. Zato i pitam na koliko stupnjeva grije ovaj pekac kad se u njemu pizza navodno ispece boljeImam neki Ferrari pekač pizze star sad već sigurno 20-25 godina, 400-tinjak stupnjeva grije, podloga je kamen za pizzu a ne metal.
Bitno bolje od pećnice ispadne. Vucarao sam ga sa sobom u svim selidbama.
Ma nisam se sad osvrtao na bolje ili lošije, nego da ima i rerni svakakvih...Zato i pitam jer pecnica ima vece mogucnosti od ovakvog pekaca. Ako nije iz 60ih.
I dalje ne vidim prednosti
Pozdrav !Pod poklopcem "američkog" roštilja ...
![]()
![]()
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... jace od viagre ...Pozdrav !
Orginal je orginalma s kakvim pećima kemijali, mada ok izgleda nadam se da je i ukusno
kotrlj !
Sutra se mijenja jelovnik ... bice gradelanja...![]()
Pozdrav !Sutra se mijenja jelovnik ... bice gradelanja...![]()
Malo promjene dobro dođe ..Pozdrav !
Orginal je orginalma s kakvim pećima kemijali, mada ok izgleda nadam se da je i ukusno
kotrlj !
OK,neces Fazol peci na drva...ovdje vidim zadnjih par postova,sve o pekama i rernama,i za mene je podPeku na drva sigurno ukusnije...A gle, ja isto volim drva... ali jako zavisi šta praviš, kome praviš i kad praviš ..![]()
Za pravo istina je da pod pekom nemaš osjećaj drveta osim onog malog dijela kad okrećeš ali za sve ostalo je drvo No.1OK,neces Fazol peci na drva...ovdje vidim zadnjih par postova,sve o pekama i rernama,i za mene je podPeku na drva sigurno ukusnije...![]()
Pa ako je baš pod pekom, onda i nema nekog velikog izbora osim žara (drvo, ugljen... ) ... jer nekako se to "pod pekom" podrazumjeva da će biti tako ... A ovo ostalo što je na plin ili struju i nije pod pekom..OK,neces Fazol peci na drva...ovdje vidim zadnjih par postova,sve o pekama i rernama,i za mene je podPeku na drva sigurno ukusnije...![]()