e ovo je klopa...

Spin

Member
Feb 11, 2011
391
23
18
37
St/Zg
Zato i pitam jer pecnica ima vece mogucnosti od ovakvog pekaca. Ako nije iz 60ih.
I dalje ne vidim prednosti
Imam neki Ferrari pekač pizze star sad već sigurno 20-25 godina, 400-tinjak stupnjeva grije, podloga je kamen za pizzu a ne metal.
Bitno bolje od pećnice ispadne. Vucarao sam ga sa sobom u svim selidbama.
 
  • Like
Reactions: diesel power

DamirK

Well-known member
Jun 17, 2003
5,311
51
48
Zg, itd.
Imam neki Ferrari pekač pizze star sad već sigurno 20-25 godina, 400-tinjak stupnjeva grije, podloga je kamen za pizzu a ne metal.
Bitno bolje od pećnice ispadne. Vucarao sam ga sa sobom u svim selidbama.
To ima smisla, pecnica ide max. do 300*C. Zato i pitam na koliko stupnjeva grije ovaj pekac kad se u njemu pizza navodno ispece bolje
 

DADO+

Well-known member
May 27, 2010
9,091
154
63
mene sramota i napisati što jedem kad kao postim;
i često mi je post draži nego neko drugo jelo (y)

evo npr. jučer: pečenka (mrsko mi više ispeći sam,
pa odnesem u pekarnicu) narezao – moji navalili,
a ja tek, :alien:kao klasični mozgožder, samo mozak i
bubrege, te nešto malo dok je vruće :)

disclaimer :mrgreen:
danas najavili južinu, kotlić i rašlje spremni :cool:
 

strasilo

Motorator
Jul 11, 2005
22,757
98
48
pripizdina u Podravini
Pozdrav !
Orginal je orginal :) ma s kakvim pećima kemijali, mada ok izgleda nadam se da je i ukusno

kotrlj !
Malo promjene dobro dođe .. ;)

počeli smo malo prečesto peći peke, pa smo se išli malo iznenaditi ... :D

Odlično je i ovako i onako, ali je nije isto .... (y)
 

Paf

Well-known member
Sep 19, 2020
678
473
63
Zadar
A gle, ja isto volim drva... ali jako zavisi šta praviš, kome praviš i kad praviš .. ;)
OK,neces Fazol peci na drva...ovdje vidim zadnjih par postova,sve o pekama i rernama,i za mene je podPeku na drva sigurno ukusnije... ;)
 

makama

Active member
Jan 4, 2020
137
30
28
49
Karlovac
OK,neces Fazol peci na drva...ovdje vidim zadnjih par postova,sve o pekama i rernama,i za mene je podPeku na drva sigurno ukusnije... ;)
Za pravo istina je da pod pekom nemaš osjećaj drveta osim onog malog dijela kad okrećeš ali za sve ostalo je drvo No.1
 
  • Like
Reactions: DamirK

strasilo

Motorator
Jul 11, 2005
22,757
98
48
pripizdina u Podravini
OK,neces Fazol peci na drva...ovdje vidim zadnjih par postova,sve o pekama i rernama,i za mene je podPeku na drva sigurno ukusnije... ;)
Pa ako je baš pod pekom, onda i nema nekog velikog izbora osim žara (drvo, ugljen... ) ... jer nekako se to "pod pekom" podrazumjeva da će biti tako ... A ovo ostalo što je na plin ili struju i nije pod pekom.. (y)