Zato i pitam jer pecnica ima vece mogucnosti od ovakvog pekaca. Ako nije iz 60ih.
I dalje ne vidim prednosti
To ima smisla, pecnica ide max. do 300*C. Zato i pitam na koliko stupnjeva grije ovaj pekac kad se u njemu pizza navodno ispece boljeImam neki Ferrari pekač pizze star sad već sigurno 20-25 godina, 400-tinjak stupnjeva grije, podloga je kamen za pizzu a ne metal.
Bitno bolje od pećnice ispadne. Vucarao sam ga sa sobom u svim selidbama.
Ma nisam se sad osvrtao na bolje ili lošije, nego da ima i rerni svakakvih...Zato i pitam jer pecnica ima vece mogucnosti od ovakvog pekaca. Ako nije iz 60ih.
I dalje ne vidim prednosti
Pozdrav !Pod poklopcem "američkog" roštilja ...
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... jace od viagre ...Pozdrav !
Orginal je orginal ma s kakvim pećima kemijali, mada ok izgleda nadam se da je i ukusno
kotrlj !
Sutra se mijenja jelovnik ... bice gradelanja...
Sutra se mijenja jelovnik ... bice gradelanja...
Malo promjene dobro dođe ..Pozdrav !
Orginal je orginal ma s kakvim pećima kemijali, mada ok izgleda nadam se da je i ukusno
kotrlj !
OK,neces Fazol peci na drva...ovdje vidim zadnjih par postova,sve o pekama i rernama,i za mene je podPeku na drva sigurno ukusnije...A gle, ja isto volim drva... ali jako zavisi šta praviš, kome praviš i kad praviš ..
Za pravo istina je da pod pekom nemaš osjećaj drveta osim onog malog dijela kad okrećeš ali za sve ostalo je drvo No.1OK,neces Fazol peci na drva...ovdje vidim zadnjih par postova,sve o pekama i rernama,i za mene je podPeku na drva sigurno ukusnije...
Pa ako je baš pod pekom, onda i nema nekog velikog izbora osim žara (drvo, ugljen... ) ... jer nekako se to "pod pekom" podrazumjeva da će biti tako ... A ovo ostalo što je na plin ili struju i nije pod pekom..OK,neces Fazol peci na drva...ovdje vidim zadnjih par postova,sve o pekama i rernama,i za mene je podPeku na drva sigurno ukusnije...