Spori
Well-known member
Doć ću te izvalit, ne sekiraj se. Zato služe pravi forumaši.Usta sam se uvalia...ufff...
Doć ću te izvalit, ne sekiraj se. Zato služe pravi forumaši.Usta sam se uvalia...ufff...
Morat cemo se mi pocet druzit,...
jel ti to neki mesar odvoji.... ili je iz trgovačkih centara....Ponavljam se, ali repetitio est mater studiorum... :yoda:
Za sada najbolji uloženo dobiveno omjer
jel ti to neki mesar odvoji.... ili je iz trgovačkih centara....
ja naručim kod mesara, ali bi me posla u kurac da mu četiri pancete poremetim....
iz trgovačkih bude obično dosta lošije.....
u našim pečenjarama su rebarca trećerazredna......Nemam mesara, meni igra količina pa bi me potjerali van da tako tražim. 😄 Vakum pakiranja PIK, PPK i slično. Ispadne mi dobro, čak i bolje nego u nekih grill mjesta. 3-4 sata i 2-3 različita praha i premaza čuda čine...
ja obično pečem tri sata zamotano u suhoj marinadi, pa još po ure otvoreno i mažem sa mokrom marinadom....
ja ne stavljam cukar, nego dodam malo meda u mokro....To je to. Pospem odmah suhim pa na lagano cca 3 sata pokriveno pa otkriveno, i na kraju mokro + zakurim da se šećer oznoji.
Ne sjećam se dal sam stavil.. Inače mi je Juta Spiza puno ukusnija nego Volim Ljuto ali kad je do najljućih pizdarija, Volim Ljuto je pobjednik. Kikiriki je za psihopate koji su djetinjasti poput mene pa vole gledat prijatelje kak preispituju svoju odluku da posegnu za bilo čim u zdjelici, The Reaper se može koristiti tipa na lonac graha ili gulaš 3-4 kapi a ova bolest The Last Supper je za pijane oklade i iskušavanje ega (jedna kapljica je stvarno dosta da usere cijelo jelo). Ovo zadnje bi eventualno stavil u ajvar (jednu kap na lonac) 😁
Nekad ne znaš vise sta bi sprema, treba i odmorit...danas samo locco...klassika, al dobra u planu cetvrtak-Trogir i Chevapi-mmmmm.
Oprosti, ali ovo je najgora pizza koju sam vidio dugo vremena. Udavi se covjek u tjestenini. A za 12e bi trebala biti skoro jumbo.