Dijelimo totalno isto mišljenje.
Motokros je krasna disciplina za djecu i mladež u svim pogledima.
Sad ako če mali vozit po stazama,što je po meni opet najsigurnije onda pv yamaha il ycf zaboravi.
Ta dva motora su za okolo kuče,malo po kojoj gmajni itd.
Stim da 6g.. to če ti bit pv za koju godinu i onda opet moraš ganjat nešto veče.
Ja sam malome sa slabih 6g uzel ktm sx50 (prije sxa sam mu uzel novog kineza koji je vrhunsko odradil 60h.. Ima kinez koji je donekle za vožnju oko kuče i po gmajnama a to je Gazele,na oko izgleda kao i svaki drugi al ima cijevasti okvir napravljen u obliku koša,repliku delorto frgazera i dvolamelnu sklopku sa jačim federima,jedino kaj sam mu ja dodal je bilo vodilica lanca...i mali je odvozil gmajne,razne šodrane puteljke bez problema )
Sa slabih 8g sam mu uzel yamahu yz65 i sada sa slabih 11g ktm sx 85.
Iako sada ako vratim film..preskočil bi sx50 i napravil kao što je Branko-st, odma 65 i fino da se navikne na kuplung i šaltanje.
Da se nači tu i tam koji stariji motorič tipa sx65...koji više nije baš za takmičenje u državnom prvenstvu al ako je bio koliko toliko održavan može još dugo služit za amatersku vožnju po stazama za početnika i učenje.
Da ne ispadne sad da te nagovaram na kupnju,al ak te zanima ima moj šogor ktm sx65 2014g ...njegova kčerga ga je prerasla i prelazi sad na 85ccm.. motorič je redno održavan ,prošle godine je bila napravljena i veča generalka,svi lageri u motoru,nova klipnjača,klip..bez problema se vozi al vide mu se godine i tragovi korištenja.
Dao bi ga on za neke male novce,možda i za kojih 1500eur