Boogie
Well-known member
I meni bi leg'o!LEGO strom
I meni bi leg'o!LEGO strom
Kojeg sofera? Japanskog patuljka ili Balkanca od skoro 2 metra?
Vuče u niskima bolje od cf moto?Uzeo ga danas malo na probu,odlican motoric,cekam da dođe cestovna verzija,receno u 12 mj.,mozda bude pick za slijedecu sezonu,zeni je isto lego,sta je bitna stavka
👍👌,da,bas lepo potezeVuče u niskima bolje od cf moto?
Par puta si dooobroo ogovarao V-Stroma...al... dodje Cica na Kolica ...,isto tako...lega bi njoj svaki Strom.,., jer dok ne probas-neznas...Uzeo ga danas malo na probu,odlican motoric,cekam da dođe cestovna verzija,receno u 12 mj.,mozda bude pick za slijedecu sezonu,zeni je isto lego,sta je bitna stavka
Ma ogovaro sam ga zbog tebe😉,osobno nije mi lego onaj prije,ali pvaj je sasvim druga prica i drugi motor vizualno cak ne toliko kolko sve ostaloPar puta si dooobroo ogovarao V-Stroma...al... dodje Cica na Kolica ...,isto tako...lega bi njoj svaki Strom.,., jer dok ne probas-neznas...
Evo ovdje se vidi,brzina ,okretaji i u kojoj je brzini,cf bi pri ovoj brzini,u petoj bio u crvenom...Vuče u niskima bolje od cf moto?
Sta ce bit razlika u cestovnoj verziji?Uzeo ga danas malo na probu,odlican motoric,cekam da dođe cestovna verzija,receno u 12 mj.,mozda bude pick za slijedecu sezonu,zeni je isto lego,sta je bitna stavka
Manji prednji kotač, vilice druge s manjim hodom ovjesa i nizi sic za jedno 4cm.Sta ce bit razlika u cestovnoj verziji?
Koliki je trenutno 19 ili 21"?Manji prednji kotač, vilice druge s manjim hodom ovjesa i nizi sic za jedno 4cm.
Kolko vidim, shifter/blipper je gore.Pogledaj filmic,covijek sve nabroji...nece imat recimo šifter i biber,ali ima tempomat,uzi volan...
Još bolje,ucinilo mi se da ovaj gore na videu kaze da ga nema u serijaliKolko vidim, shifter/blipper je gore.