dunlop trailmax missionKoje su ti ovo gume?
Dobra Tenerka ne postoji😂😂😂😂Ako netko prodaje, ili zna nekog tko prodaje, dobru SuperTenerku, molim da se javi u inbox.
Znači, od 2012. nadalje, da je redovno servisirana, nikad padana ( ni sa nogara.) i dobro uščuvana.
I da nije baš 80 000 ili 100 000 na km satu.![]()
Dobar motorin, hrpa opreme. Toliko da me brine da bi mi ekipa na tehničkom mogla zakomplicirati uvoz, pogotovo ako nema sve papire za homologaciju te sve dodatne opreme.imam ti ja jednu samo se baš ne uklapa u tu kilometražu jer ima 115 000ali svakako nije na prodaju
poslao mi frend nedavno oglas iz Austrije a ova ti se uklapa u tvoje uvjete
Od 2014. nadalje bi bilo idealno ( samo da nije ZE verzija, tražim običnu Z ), ali i stariji model mi je prihvatljiv, ali da nisu baš prve godine proizvodnje.Dobra Tenerka ne postoji😂😂😂😂
Salin se😜
Nego zasto od 2012….
Od 2014 pa nadalje…..
Lijepo zgleda.20000km
2015
Cijena neodredena
Drugu sedmicu dolazi skovacera i zastita svitla.
prva rega travanj 2014, prvi vlasnik. nije 80 ili 100 već je 200K kmAko netko prodaje, ili zna nekog tko prodaje, dobru SuperTenerku, molim da se javi u inbox.
Znači, od 2012. nadalje, da je redovno servisirana, nikad padana ( ni sa nogara.) i dobro uščuvana.
I da nije baš 80 000 ili 100 000 na km satu.![]()
Onda je tek u problemu,pošto tvoja izgleda bolje i novije od ovih kaj po oglasi imaju 30000😁prva rega travanj 2014, prvi vlasnik. nije 80 ili 100 već je 200K km
slobodno dođi vidjeti, kasnije ti ne mogu prodavati rog za svijeću.
Ja kad san gleda sta uzet ima san 3 favoritaOd 2014. nadalje bi bilo idealno ( samo da nije ZE verzija, tražim običnu Z ), ali i stariji model mi je prihvatljiv, ali da nisu baš prve godine proizvodnje.
Možda ipak skroz eliminiram taj raniji model.
pa nisi valjda Africu uzeja?Ja kad san gleda sta uzet ima san 3 favorita
S10 od 2014 nadalje
Crosstourer od 2016 nadalje
Africa od 2018 nadalje….
Fina kilometraža.prva rega travanj 2014, prvi vlasnik. nije 80 ili 100 već je 200K km
slobodno dođi vidjeti, kasnije ti ne mogu prodavati rog za svijeću.
Sve dobri motori.Ja kad san gleda sta uzet ima san 3 favorita
S10 od 2014 nadalje
Crosstourer od 2016 nadalje
Africa od 2018 nadalje….
Najbolje😎I sta si uzea?![]()
Eto bas je S10 i bilo koji motor od 260+ kila za neki enduroovo šta piše za Teneru...aj ok, ovisi di je vozija, al sve dok nije napisa da nebi Versysa da za nju...
Versys je super motor, al da je bolji od Tenere... možda za cestovne vožnje...al enduro...
zajebu se ljudi, uzmu enduro motor, a voze stalno po asfaltu pa im nevalja ovo nevalja ono...