Ovaj dio di trazi prekidac za 4 zmigavca i pita "kolegu" da mu pokaze di je,to je vrh.Najbolje😎
Evo sta je jedan napisa….ja neznan ali nije prvi kojeg san cua da slicno govori
Zamisli koliko moras bit glupast za to.
Ovaj dio di trazi prekidac za 4 zmigavca i pita "kolegu" da mu pokaze di je,to je vrh.Najbolje😎
Evo sta je jedan napisa….ja neznan ali nije prvi kojeg san cua da slicno govori
a ovisi kako kome... da je tako samo bi se Africe radile u toj klasi.Ali Africa je majka….nema tu zbora
Pogotovo u DCT kombinaciji….
Potpisuen prvu polovicu, sve do skuter gasaEto bas je S10 i bilo koji motor od 260+ kila za neki enduro
Je….makadam lagani…
Meni je S10 osovno posli Atas 18/19 najlipsi motor u segmentu velikih putnih endura….
Vec odlucia da je uzmen pa san u zadnji tren reternira….ali jos srce zaigra kad prode koja….i CT 1200 isto…..
Ali Africa je majka….nema tu zbora
Evo da ti ne govorim pogledaj Youtube, pogledaj Cosmica sa ovoga foruma, kuda je on nju gonio. Može ona, nego treba znat.Eto bas je S10 i bilo koji motor od 260+ kila za neki enduro
Je….makadam lagani…
A svak ima neke svoje preference i zahtjeve.Mada sad dolazi Strom 1000DE….prika mi ga uzima pa kad dode za 3,4 miseca cemo vidit sta drugi najbolji japanski proizvodac motora(nakon Honde) ima reci….
Najveći problem S10 je da su performanse u najkorištenijem rasponu okretaja na razini starog uljnog 1200, a ciklistika lošija nego na GSA. Inače S10 je odličan i vrlo kvalitetan motor.Najveci problem S10 je sta ga ne kupuju da bi se pravili vazni ka s GS-om...
Tu se necu misat, al da se (ne) kvari ko GSA nema priceNajveći problem S10 je da su performanse u najkorištenijem rasponu okretaja na razini starog uljnog 1200, a ciklistika lošija nego na GSA. Inače S10 je odličan i vrlo kvalitetan motor.
GSA ubija gradska vožnja. Od birtije do birtije. Sa sedam kofera. 😂Tu se necu misat, al da se (ne) kvari ko GSA nema price![]()
To je za preko sedan gora.🤔GSA ubija gradska vožnja. Od birtije do birtije. Sa sedam kofera. 😂
Postovani kolega bajkeru,Najveći problem S10 je da su performanse u najkorištenijem rasponu okretaja na razini starog uljnog 1200, a ciklistika lošija nego na GSA. Inače S10 je odličan i vrlo kvalitetan motor.
A slusajPotpisuen prvu polovicu, sve do skuter gasa![]()
Taman se vratia s moto show Utrecht i sidia na KTM-u 2023. Prava zvir! Za mi da nisan dosa ranie da uvatim misto za testove motora koih je bilo stvarno zanimljivih, cak i Zero modeli. Ali KTM izaziva strahopostovanje u S verzijiZa ktm jos nisam spreman...
I ja isto. Zato derem Vespu po gradu. Ali za razliku od tebe i po kiši i po ledu. Auto mi je tlaka. Kad me vidiš u autu, znaš da su djeca samnom. Tu smo više manje isti isti. S10 je za ture. Ponekad je samo odvozim đir po gradu, da provrti ulje, ako duže nije bila na turi.A slusaj
Ja san dosta po gradu tj vozin motor umisto auta jer mi je auto tlaka
Vidiš, a ja nemogu podnjet tablet umjesto satova.ne mogu podnit u 2020 god halogeno svitlo i instrument tablu ka u NC-a….
A CT 1200 iako je cudesan motor san eliminira zbog extremno rustikalne opreme tj tehnologije za tu vrstu motora i za tu cijenu….ne mogu podnit u 2020 god halogeno svitlo i instrument tablu ka u NC-a
S10 kardan je neunistivI ja isto. Zato derem Vespu po gradu. Ali za razliku od tebe i po kiši i po ledu. Auto mi je tlaka. Kad me vidiš u autu, znaš da su djeca samnom. Tu smo više manje isti isti. S10 je za ture. Ponekad je samo odvozim đir po gradu, da provrti ulje, ako duže nije bila na turi.
I onda kupiš motor od 270 kg sa prednjom 21???
E sad ti kažeš da nije motor od 260 kila za offroad, a tebi onda stave 21/18 žbicane felge na Afriku. Što znaći da je primarno za off road, inaće bi bila 19/17 i ljevanim felgama.
E sad DCT i offroad neznam. Nikad provao.
Vidiš, a ja nemogu podnjet tablet umjesto satova.
I još jedna. Meni je kardan bio primarna želja kod kupovine, jer mi je tlaka podmazivat lanac na putovanjima, i mislit od lancu i zupčanicima. Zato sam uzeo S10 umjesto KTMa (koji me još vijek žulja). Ali kardan je kardan. Prst u uvo (ako nije BMWov).
To ti je to. 100 ljudi, 100 čudi. 100 žena , 200 sisa.