Gran Premio Estrella Galicia 0,0 de España 2024

Screenshot_2024-04-29-20-46-21-261-edit_com.google.android.apps.docs.jpg
 
  • Like
Reactions: bolcic
OK, dakle dojam je slican pustio i na ostale.

Mozda malo i glumi da dobije factory DESMO seat ;)
 
Mozda malo i glumi da dobije factory DESMO seat ;)
To se iz aviona vidi da mu je prvi cilj, toliko da ga čak i vodeći ljudi Ducatija javno kritiziraju da prekine s izjavama o Bagnai odnosno usporedbi motora. Martin ima isti cilj ali on bar ima prošlogodišnjeg kredita međutim talijanski cigani će ga prodati za šaku karamela ako ga MM istisne. Umjesto da sufinanciraju Rossijevu školu, ili naprave neku svoju shemu, pa da izaberu talente i rade s njima. Zadnjih par godina je portpuno jasno da bi Talijani nestali s GP radara da nije bilo Rossija i njegovog programa. Ovako napamet, mislim da jedino Iannone i još netko nisu njegovi puleni.
Uvijek isto, čim nešto što ima veze s njima ideš analizirati malo dublje, zgade ti se. :p :mrgreen: Ostali ne jer ih ne analiziram. 😁
 
  • Like
Reactions: baxy and Mocippaldi
A meni niti to ne muči, al stoji da nije rossijeve škole vidjeli bi kojeg talijan na 10.tom plus mjestu.
Muči me to što i to blijedi (a baremo smo imali španjolsko talijansko natezanje) koje će se uskoro pretvoriti u prvenstvo španjolaca
 
A meni niti to ne muči, al stoji da nije rossijeve škole vidjeli bi kojeg talijan na 10.tom plus mjestu.
Muči me to što i to blijedi (a baremo smo imali španjolsko talijansko natezanje) koje će se uskoro pretvoriti u prvenstvo španjolaca
Na talijanskim motorima. Ne znas sta je gore.😂
 
  • Haha
Reactions: zagrepcan
Bestia pa cak niti Digic nisu iz GayPride skolice I mislim da nije fer usporedjivati cijelu Italiju I trkacu povijest sa modnim mackicama. Samo da se razumijemo, ista je nastala iskljucivo u svrhu da se starijoj macki odrzavaju refleksi. Nikad to nije bila dobrotvorna ustanova. Sve sto je danas na stazi je cisti nusprpdukt na kojem je Homeoni vidio priliku da zaradi. I to je meni Sve zajedno sasvim OK, ali molim Vas nemojmo si prodavat partizanske price o oslobodjenjima I junastvu. Day2day razbojnici, nista vise, nista manje.
 
  • Like
Reactions: gastajbarter
Meni je sasvim svejedno odakle su vozaci sve dok dobro voze..a normalno je da je kamara vozaca iz spanije kad imaju raznih prvenstava more..lijepo vrijeme, tradicija i ima ih malo vise od par mil..hokej im garant nije popularan a ni speedvej na ledu..kad bi bilo kakvo prvenstvo u neradu, lopovluku ispijanju alkohola i krkanju mozda bi i mi imali svoje svjetske champione
 
Španjolci mi nikad nisu bili pre)dragi, ali kad bi nekim čudom ameri stvarno uspjeli razviti školu pravih vozača (htjeli bi to, ne, jer kupuju sve, i kao što su kupili f1 planiraju i motogp), u tom slučaju navijao bi za španjolce.
Al mislim da nije to u amerikanskoj krvi. Možda koji bljesak. Nisu više 80desete, 90sete, kad je sirov talent bio dovoljan.
Danas su to finese, a ameri voze sportske aute na lisnatim oprugama
 
Odavno bi bilo amera kad bi se nasao neki talent adekvatan onima sa starog kontinenta. Isti problem imaju zapravo svi osim ita-esp ekipe.
 
  • Like
Reactions: Mocippaldi
Ima talenta al nema love ko u te dvije zemlje, to su jednostavno moto nacije i sponzora i love koliko hoces 😎
 
  • Like
Reactions: baxy and koss
Kad smo već kod moto nacija i brojke su brutalne, npr.

Španjolci u motoGP 11 vozača ili 44% grida
Talijani .................. 7 vozača ili 28% grida

Dakle svi ostali samo 28 % što je manje od trećine ... ni u drugim klasama nije drugačije osim što talijani u moto2 imaju svega 4 vozača :cry:
 
  • Like
Reactions: Mocippaldi