5 litara najvišeImam pitanje za vlasnike xadv koji su bili na autoputu duže... npr 2-3 sata konstantna brzina oko 130 km/h, koja je potrošnja tada?
5 litara najvišeImam pitanje za vlasnike xadv koji su bili na autoputu duže... npr 2-3 sata konstantna brzina oko 130 km/h, koja je potrošnja tada?
ne znam jesi li vlasnik ili ne ali dakle misliš da uvijek može preći 300 km sa punim spremnikom bez obzira ako se radi o autoputu i malo ga dereš jače?5 litara najviše
Grupa X-ADV Europe na fejsu, upiši u grupnu tražilicu tank pa će izbacit. Ne znan jeli homemade ili ima za kupit. Uglavnom dodatnih 200 kilometara daje.hvala Bruno, ima li gdje više o ovome sa fotke?
Teško i nikako, možda ako uzmeš više opreme pa neki popust na toPitanje za ekipu koja je kupila ADV-a novog.
Jel se da izvuci sto popusta prilikom kupnje jer ovo malo sto sam pitao svi su beton?
A zvrcni šagu pa vidiMa opremu nabavim sa popustom i bez fa kupim XADV, toliko webshopova po EU da nije potrebno uopce pitsti popust na te stvari.
Na Yamahi sam dobio nekih 10k kn popusta pa gledam ako se moze i kod Honde tako nesto izvuci.
Na opremu….mozda bi se i mogloA zvrcni šagu pa vidi
Jesi dobia na opremu ili motor popustNa opremu….mozda bi se i moglo
Ja san 20% dobia prije 2 god……..
Sad je trenutno poremeceno sve i fali svega ali ne pada mi kupovat vise nikad novi motor/skuter…….
Polovni iz Njemacke i Cao Zurim
Jesi dobia na opremu ili motor popust
Rekao si da će biti tesni, jedino ako za njega dobiješ kakav popust. Recimo na forcu je u Rutingu na tesni bio popust oko 10tknPitanje za ekipu koja je kupila ADV-a novog.
Jel se da izvuci sto popusta prilikom kupnje jer ovo malo sto sam pitao svi su beton?
... to neces dobit kod honde... zato sam siguran da ces kupit opet tmaxa jer ce ti tamo na kraju dat opet dobar popust na techa i doc ce te malo skuplje nego xadv... cak bi se usudio i kladit na to...Testen izbjegavam maksimalno kad vidim kako se pojedinci ponasaju prema vozilima koji nisu njihovi.
Ja sam 10000kn dobio na 0km Tmax...
Testni, gdje ne cekaju da se motor ugrije nego odma po gasu. Testni su najgora opcija za kupit, bolje polovni nego testni.Testni izbjegavam maksimalno kad vidim kako se pojedinci ponasaju prema vozilima koji nisu njihovi.
Ja sam 10000kn dobio na 0km Tmax...
Prosli misec kad sam se raspitivao za cbx500 nudili su mi 15%-20% na opremu koja nije OEM. Kod Yamahe provjereno daju slicne ako ne i vece popuste opet na opremu koja nije OEM. Na motor sami osim ako nije jasno naznaceno, cisto sumnjam da ce itko dat sami popust na motor.Jesi dobia na opremu ili motor popust