🤔......naguzzi 😁Ali na ovom se sigurno guzzi 😁
Ali još uvijek na predserijskim primjercima.Počeli testovi V100.
Taman san iša danas zalipit link:Počeli testovi V100.
Al jos uvijek mu sise stoje za razliku od BMW-a.Izgleda preobično. Nedostaje mu “karakterna” maska.
Al jos uvijek mu sise stoje za razliku od BMW-a.
Koga br
Pusti sise, govorim o 100 godišnjoj tradiciji gradnje posebnih i meni vrlo dragih motorkotača. Smatram da zaslužuje veću posvećenost detaljima i da je prednja maska a’la Kawa Z 750 jednostavno dizajnerski promašaj. Mogu oni to puno bolje.Al jos uvijek mu sise stoje za razliku od BMW-a.
Koga briga za karakter ako su sise top.
govorim o 100 godišnjoj tradiciji gradnje posebnih i meni vrlo dragih motorkotača. Smatram da zaslužuje veću posvećenost detaljima
Svi sa 10X vise osobnosti is svi slozeni prije 15 do 25 godinaPusti sise, govorim o 100 godišnjoj tradiciji gradnje posebnih i meni vrlo dragih motorkotača. Smatram da zaslužuje veću posvećenost detaljima i da je prednja maska a’la Kawa Z 750 jednostavno dizajnerski promašaj. Mogu oni to puno bolje.
Previse ozbiljno si me shvatio.Pusti sise, govorim o 100 godišnjoj tradiciji gradnje posebnih i meni vrlo dragih motorkotača. Smatram da zaslužuje veću posvećenost detaljima i da je prednja maska a’la Kawa Z 750 jednostavno dizajnerski promašaj. Mogu oni to puno bolje.