Da nebi bilo dosadno u Novoj godini počelo je ovako.Kompletira san nosač za panele ,solare za struju,i nakon dva dana san skupija društvo da ih mogu iznit iz radione.Teško par stotina kili a dugo 7 metara.Nisan ih postavija na željeno misto iz uvik istog razloga.Nisan još izmislija vrime za to jer san u međuvremenu upa u još veča govna.

.Jer.za Novu godinu sin i žena tili da napravimo đir i tako došli do Zadra.Sve je bilo dobro dok nismo krenili natrag.Oču ubacit u brzinu a pedala kvačila tvrda.

Jedva krenija i ne mogu više stiskat pedalu jer je postala svaki put sve tvrđa tako da san do Šibenika vozija i šalta na uho,bez nekih problema jer san to več više puta radija sa autima koji su ostali na putu.Polagano i na malom gasu i mjenjač lagano pritisnut u željenu brzinu sam upadne kad se okretaji usklade. Jedva doša do radione al san uspija nekako do dizalice.EEEEEEEE sad dolazi na red cili posal.Druk ležaj san kupija prije 6 miseci i uvik san govorija ,sad ču sad ču. Nosače od motora san kupija prije godinu i po i sad su i oni došli na red.Da ne bude samo to skinija san i alnaser jer je jadan priskaka pri palenju ,na osovini mu ispala piksna koja rotor drži u centru.U zadnje vrime moja žena je gledala ima li neko u blizini kad bi palila auto jer je toliko zujalo da ju je bilo sram palit auto sa toliko šumova.Ipak je ona žena od mehaničara a vozi takav auto..

Danas sve gotovo i čini mi se da ovo nije onaj isti auto,motor ne trese i može se pričat u autu

(a možda je bilo bolje ostavit onako ,vrime če pokazat)

šalta se ko mliko,kako mi kažemo, i sad ne moran izbacivat iz brzine 30 metara prije semafora. Od gušta san ga palija jer se sad i ne čuje kad pali.Dakle avantura u Novoj je gotova ,bar za sad.Sve to čekajući lipo vrime i koji malo veći đir.Dolaze prijatelji i stalno pitaju kad čemo na motor a ja nestrpljiviji od njih.Svaki vikend ima nade al kad vidin sivo nebo prođe me volja.Tija bi sunce i pravac Karlobag ili na jug ,do Makarske , u nadi da ču srest ili nač moje prijatelje Spličane. U Dubcima ili Makarskoj ,ovisi o uri i ,opet, o vrimenu.
Za info. Noga je u redu a mom prijatelju fizioterapeutu san pokaza da se mogu i zatrčat ako triba ,tako je dobra.Eto ,sritan ko prase.
Koristin priliku da vam poželin puno lipih stvari u Novoj a vi birajte koju če te.Sritno vam svima.