Ja imam kovanu,imas sliku gore,55cm...tepsija 45cm emajlirana.kacigae30 said:Od kojeg materijala i kakve vrste peke preferirate da se koristi te od kojeg nacina izrade bi bile najbolje za spremiti dobru klopu na otvorenom,ne u pecnici,takvu imamo i koristimo..
Jer vidim da ima za kupiti dvodjelnih,trodjelnih,zeljeznih,keramickih,gusenih itd..
Znaci prava domaca koja bi bila najbolja bi me zanimala za kupiti..
Nadam se da je pitanje na mjestu,ako ne pomozite jbg.
Ovi imaju dobre stvari, ali daleko su jbgElias said:Evo Link
http://proizvodnja-peka.com/
Poslano sa kampanela spomoću Tapatalk Pro
Super ako ih ima u Pevcugianni said:Kovanih peka od Svetinovica ima u svakom Pevecu.
cca 300kn 60cm
Emajlirana posuda ispod 100kn
btw imam 4 peke gus, keramika, kovana, inox
stanky069 said:Ja imam kovanu,imas sliku gore,55cm...tepsija 45cm emajlirana.
Uzeo sam si ožeg,lopaticu za žar,žarač i onaj stalak za ispod.
Probao sam i gusanu,ona mi je isto ok,ali nesto skuplja.
Moj glas ide za kovanu.
Zaboravi to,zovni Svetinovića i pitaj šalju li,za ove pare kod njega dobiješ cili set u vrhunskoj kvaliteti.Za 6-8 ljudi ti triba peka 60 cm i tepcija unutra 50-55 cm.Ja planiram ostaviti komin na 2 metra tako da stanu dvi peke kad zatribakacigae30 said:Super ako ih ima u Pevcu
Budem se zaletio uskoro do njega pa pogledam i za to
Kako vam se ovo cini?
Mislim da mi treba veca, jer trebam za vise ljudi.
https://www.ekupi.hr/Peka-1-O40-SA-PODIZACEM-619960.aspx
Ovo je lipa pekastanky069 said:Par postova gore ima slika peke...ražnja i kotlića.
Evo ponovo...
Budem tako onda.cadjo said:Zaboravi to,zovni Svetinovića i pitaj šalju li,za ove pare kod njega dobiješ cili set u vrhunskoj kvaliteti.Za 6-8 ljudi ti triba peka 60 cm i tepcija unutra 50-55 cm.Ja planiram ostaviti komin na 2 metra tako da stanu dvi peke kad zatriba
Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
60 je optimalna velicina :wink:kacigae30 said:Stvarno dobro izgleda
Jebote pa 275kn im je 60cm peka
To je nista para
kacigae30 said:Od kojeg materijala i kakve vrste peke preferirate da se koristi te od kojeg nacina izrade bi bile najbolje za spremiti dobru klopu na otvorenom,ne u pecnici,takvu imamo i koristimo..
Jer vidim da ima za kupiti dvodjelnih,trodjelnih,zeljeznih,keramickih,gusenih itd..
Znaci prava domaca koja bi bila najbolja bi me zanimala za kupiti..
Nadam se da je pitanje na mjestu,ako ne pomozite jbg.