Izgradnja komina za roštiljanje

Evo još malo slikaa.. :mrgreen:

 

Attachments

  • C26BE00A-0735-4828-84DA-5E91636CACF5.jpeg
    C26BE00A-0735-4828-84DA-5E91636CACF5.jpeg
    112.8 KB · Views: 135
  • B917EF3B-41C9-46EA-AA4B-06E0617F35A9.jpeg
    B917EF3B-41C9-46EA-AA4B-06E0617F35A9.jpeg
    113.3 KB · Views: 137
  • 2DEE9CAA-A3C9-43DC-B5B0-15A69630EE5B.jpeg
    2DEE9CAA-A3C9-43DC-B5B0-15A69630EE5B.jpeg
    143.2 KB · Views: 139
  • 3A278D06-23E1-4F8E-B297-55854FE253A7.jpeg
    3A278D06-23E1-4F8E-B297-55854FE253A7.jpeg
    109.8 KB · Views: 127
  • E53A2651-18F0-4975-9A01-C8A8AF4B0DEE.jpeg
    E53A2651-18F0-4975-9A01-C8A8AF4B0DEE.jpeg
    130.5 KB · Views: 121
stipe_zxr said:
Oce sto zavrtit u subotu da testiramo ? :LOL:

Nema me do nedilje, taman stiga u Zg...
Znas da si ti uvik pozvan. (y)

Iden bacit lagani rucak dok se odojak odmori za večeru :LOL:
 

Attachments

  • 23D5C672-9337-4267-82EE-9FE4E1A1F36F.jpeg
    23D5C672-9337-4267-82EE-9FE4E1A1F36F.jpeg
    2.6 MB · Views: 160
636Njega89 said:
dok se odojak odmori za večeru :LOL:

Koja je svrha masakra odojka?  :misli:

Kad vec pitam, Straš, koja je svrha kuhanja pizze u poklopljenoj keramickoj posudi kad se ispece bolje u pecnici za 5-6 minuta?  :misli:
 
DamirK said:
Koja je svrha masakra odojka?  :misli:

Masakr? :misli:
Osobno-kad kožu zarežem, lipse mi popije meso začine (sol,papar, z češnjaka i kap senfa).
Ostavin tako 5-6 sati da stoji prije pečenja.
Kad pečen u komadu ( bez rezanja kože)onda samo mogu posolit kožu i kad pokrijen folijom se uznoji i dobar dio soli ode sa sokom u tepsiju.

Ovo prvo mi je dosta ukusnija varijanta..

 
Nije zarezana samo koza nego dobar komad mesa. Mislim da je nepotrobno, zaciniti se moze dobro i s druge strane, a ovako se meso nepotrobno susi.
A ono da ti se oznoji kad ne zarezes pa ti iscure sokovi... nisu sokovi nego voda koju sol izvuce iz koze. Obrises dobro prije pecenja i kozica bude fino hrskava.
Ali ako je tebi bolje onda  (y)
 
636Njega89 said:
Nema me do nedilje, taman stiga u Zg...
Znas da si ti uvik pozvan. (y)

Iden bacit lagani rucak dok se odojak odmori za večeru :LOL:



Cut cemo se u nedilju pa da makar kavu popijemo  :mrgreen:
 
DamirK said:
Koja je svrha masakra odojka?  :misli:

Kad vec pitam, Straš, koja je svrha kuhanja pizze u poklopljenoj keramickoj posudi kad se ispece bolje u pecnici za 5-6 minuta?  :misli:

Nema svrhe ...  :LOL: :LOL:

Ali sve što možeš ispeći pod pekom, možeš i u pećnici ..  (y) .... čemu onda uopće peka....  :misli:
 
evo i mi si sinoć malo grijali noge na vatricu ..  :mrgreen:

80693258_3990476440977849_2572835072734396416_o.jpg
 
strasilo said:
.... čemu onda uopće peka....  :misli:

Da uz vatru s nekim popijem rakiju, ali vatru mogu zapaliti i samo da bih popio rakiju. Pizzu ispecem poslije toga u pecnici, brze, lakse i bolje  (y) Ili jaja na oko  :mrgreen:
 
Meso ima bolji okus ako dok ga pripremaš (pečeš) ispiješ s pajdom koju rakijicu, dvije, tri ....
 
Ajde da zakuvamo temu,koji sistem ražnja koristite?Planiram odma ugrađivati prijenos (sistem lanca kroz ploču) pa predložite neko riješenje ako ga imate :)

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

 
Lanaca za tebe iman ja. :shock:Ne mislin za zatvorit te nego za peku. :LOL: :LOL:
 
Sad su popularni oni planetarni motori ... a i nisu loši ... i ja bih volio jedan ..  :mrgreen:
 
strasilo said:
Sad su popularni oni planetarni motori ... a i nisu loši ... i ja bih volio jedan ..  :mrgreen:
Baš san to gleda,ako valja rado bi udomija jednog :)

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

 
barba said:
Lanaca za tebe iman ja. :shock:Ne mislin za zatvorit te nego za peku. [emoji38] [emoji38]
Vidimo se ubrzo onda ;)

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk